Een elektrische fiets kopen?

tower-electric-bikes-2YDBXvZLgcM-unsplash

Een elektrische fiets kopen?

De elektrische fiets is wel een stuk anders, omdat je hier net zo veel zelf moet doen, omdat het zowat automatisch gaat, dit komt door de motor. Een elektrische fiets is ook best wel makkelijk, omdat je er eigenlijk geen kracht hoeft te geven. Je fietst wel, maar kracht zetten doe je niet. Je maakt in principe alleen de bewegingen, maar dan zonder kracht. Het enige voordeel hiervan is dat je buiten komt en dan is ook goed voor je. Buiten komen is dus iets wat je ook dagelijks moet doen, dus als je gaat fietsen pak je gelijk je dagelijkse frisse lucht. Een elektrische fiets is ook een stuk duurder, omdat de motor aardig duur is, want de kan zo een paar honderd euro kosten en dat is aardig wat geld, want dat is zonder de fiets zelf, dus een elektrisch fiets is vaak heel erg duur

Budget voor een fiets

De fiets is een vervoermiddel dat nog relatief goedkoop is en de meeste Nederlanders hebben er ook een en dat is ook wel logisch, want fietsen is iets typisch Nederlands, dit merk je ook, want als je buiten bent zie je altijd mensen fietsen en als je het vaak ziet, dan betekent het vaak ook dat het populair is en het is maar goed ook dat dit populair is, want het is ook heel erg gezond, maar je moet wel opletten met het fietsen, want je maakt wel deel uit van het verkeer dat betekent dat je goed moet kijken en je moet dan ook vooral op de auto’s letten, want die kunnen nog wel gevaarlijk zijn en dat is ook wel logisch als je erover nadenkt, want een auto is veel sterker en groter en de bestuurder van een auto zit veel veiliger, dus voor de autobestuurder is het minder gevaarlijk, maar voor een fietser kan dit heel gevaarlijk zijn, omdat een fiets zo wendbaar is.

Fietsen is gezond

Het is niet zo moeilijk om hier achter te komen, want je beweegt en met bewegen sport je eigenlijk en sporten is goed voor je. Als je elke dag fietst doe je eigenlijk al deels aan sport, dus dat is een goed teken en als je daarnaast ook nog gezond eet. Heb je een hele gezonde levensstijl en dat is heel erg fijn, want dit betekent dat je gezonder en fitter bent en dan voel je ook, want je voelt dan dat je meer energie hebt en dat is altijd fijn.

Meer Te Weten Komen

Oma fiets

2e hands fietsen

Fiets meenemen?